RW Plug-in for 3DS Max

This forum is for developers who do not have a dedicated forum.

RW Plug-in for 3DS Max

Unread postby Roadmaster259 » Tue Jan 31, 2017 4:37 pm

I seem to be having some trouble with the plug-in for 3DS Max found in the dev\Maxplugins folder of the parent Railworks folder. I selected the latest plugin, RWMaxPlugin2015_x64, and placed it in the stdplugins folder in the 3ds Max 2017 program folder. I am running a 64 bit version of 3DS Max. Yet, it will not load. I get the following error message:

"DLL <C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2017\stdplugs\RWMaxPlugin2015_64.dlu> failed to initialize.
Error code 127 - The specified procedure could not be found."

I have no idea what this means or where I went wrong. Could someone please steer me in the right direction? Thank you.
User avatar
Roadmaster259
 
Posts: 15
Joined: Sat Mar 19, 2016 4:14 pm
Location: Penticton, British Columbia, Canada

Re: RW Plug-in for 3DS Max

Unread postby RailWanderer » Tue Jan 31, 2017 6:10 pm

That sounds like the right folder, but I have no idea why you are getting an error. You might try verifying your TS2017 install through steam to make certain you are getting a good copy of the file. If you reinstall make sure you delete the old file first. The name of the file is RWMaxPlugin2015_x64.dlu. I know this doesn't help much, but I had not problem with the file install. I am also using Windows 10.
RailWanderer (John)
He who walks the rails must be conscious of his environment.
User avatar
RailWanderer
 
Posts: 104
Joined: Wed Dec 14, 2016 10:00 am
Location: Ohio

Re: RW Plug-in for 3DS Max

Unread postby g_nash » Tue Jan 31, 2017 9:01 pm

The currently available Max plugin will only load in Max 2015 or Max 2016, it needs to be recompiled by DTG for Max 2017.
g_nash
 
Posts: 452
Joined: Sat Feb 14, 2009 12:43 am

Re: RW Plug-in for 3DS Max

Unread postby RailWanderer » Tue Jan 31, 2017 9:21 pm

good catch, I hadn't noticed he was using 2017
RailWanderer (John)
He who walks the rails must be conscious of his environment.
User avatar
RailWanderer
 
Posts: 104
Joined: Wed Dec 14, 2016 10:00 am
Location: Ohio

Re: RW Plug-in for 3DS Max

Unread postby Roadmaster259 » Tue Jan 31, 2017 10:15 pm

That would most certainly explain the issue. I guess I'll just have to wait until DTG gets it done.
Thank you for the information, my friends.
User avatar
Roadmaster259
 
Posts: 15
Joined: Sat Mar 19, 2016 4:14 pm
Location: Penticton, British Columbia, Canada

Re: RW Plug-in for 3DS Max

Unread postby ukrichb » Sun Mar 19, 2017 11:55 am

I had a similar issue and contacted DTG....and they said that they weren't going to release a plugin for 3ds 2017...and advised me to use a different version of 3ds! I can get an Oem version.....but is that a legal copy? Don't want to break any laws.
ukrichb
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 14, 2017 12:58 am


Return to 3rd Party Developers Support Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest