UP 2002/2001 not showing up

Post your problems and installation issues here!

UP 2002/2001 not showing up

Unread postby Ace1982 » Sun Jan 14, 2018 5:48 pm

Hi Everyone I am new here and kind of new to train sim. I have train sim 2013 it upgraded to TS 2018. I have downloaded jesseg199 UP 2001/2002 olympic units. I followed the instructions to the best that I could. I have the engines in the game but they do not show up when i go to place them on the rails. I am also having the same issue with the UP 1943 repaint. Can some one help me sort this out to tell me what I maybe doing wrong? Also i do have the required payware add ons for the repaints. Thanks In advanced.
Ace1982
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 12, 2018 7:25 pm

Re: UP 2002/2001 not showing up

Unread postby AmericanSteam » Mon Jan 15, 2018 2:27 pm

You need to copy and paste the SD70_Mac01.GeoPcDx file from the default Engine folder to the 2001 and 2000 engine folders. You will find these in Railworks\Assets\RSC\SD70Pack03\Railvehicles\Diesel\SD70MAC
The same with the 1943. You must follow the instructions for copying and pasting the .Geo files.
Last edited by AmericanSteam on Mon Jan 15, 2018 2:44 pm, edited 1 time in total.
Intel i7 6700K @ 4.4GHz, ASUS Z170 Pro Gaming MB, 16 GB DDR4 @ 3200, ASUS GTX 1060 6GB, Corsair CX850M PSU, XSPC D5 Vario cooling pump, Windows 10 Pro 64 Version 1709, running TSW and Railworks on a Samsung 960 EVO M.2 SSD, Dual Monitors 1920 x 1080.
User avatar
AmericanSteam
 
Posts: 410
Joined: Mon Nov 02, 2015 9:54 am
Location: Nevada City California

Re: UP 2002/2001 not showing up

Unread postby trev123 » Mon Jan 15, 2018 2:32 pm

If above post doesn't work you have to get it to show by using the editor like in this video. https://www.youtube.com/watch?v=Um_W2WngUFY
Intel i5-2500K 3.3GHz Quad Core, Asus P8Z 68-V LE MB, Asus GTX 960 Strix 2GB OC graphics card, Windows 10 Home 64 bit, 8gb Corsair Vengeance DDR3 ram, Viewsonic VX2452 LED 1080P HD Monitor, Seagate Barracuda 1 TB 64MB Sata3 HD, Corsair 650W PSU. Gamer Since 1985
User avatar
trev123
 
Posts: 1375
Joined: Mon May 19, 2014 9:40 pm
Location: Home Of The Americas Cup

Re: UP 2002/2001 not showing up

Unread postby Ace1982 » Tue Jan 16, 2018 4:19 pm

Thanks for the reply. How ever I have enable the UP 2001/2002 /1943 and they do not show in the editor when i go to place them in the wrold. I have placed the SD70_Mac01.GeoPcDx files into the engine files of the 2001/2002 and the SD70ACe_BNSF.GeoPcDx into the UP 1943 engine file. I am not sure what Iam doing wrong. Anyone have any ideas why this is not working for me? Thank you.
Ace1982
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 12, 2018 7:25 pm

Re: UP 2002/2001 not showing up

Unread postby AmericanSteam » Wed Jan 17, 2018 10:36 am

Were there instructions for the cab Geo files?
Intel i7 6700K @ 4.4GHz, ASUS Z170 Pro Gaming MB, 16 GB DDR4 @ 3200, ASUS GTX 1060 6GB, Corsair CX850M PSU, XSPC D5 Vario cooling pump, Windows 10 Pro 64 Version 1709, running TSW and Railworks on a Samsung 960 EVO M.2 SSD, Dual Monitors 1920 x 1080.
User avatar
AmericanSteam
 
Posts: 410
Joined: Mon Nov 02, 2015 9:54 am
Location: Nevada City California

Re: UP 2002/2001 not showing up

Unread postby GenericZack » Mon Jan 22, 2018 1:33 pm

Another thing is you may have to move the cab.geo files. so make sure you read the read-me's again.
Owner
Pacific Coast Railworks

http://www.pacificcoastrailworks.com
Image
User avatar
GenericZack
 
Posts: 428
Joined: Thu Jun 02, 2016 5:21 pm
Location: Fairfield California

Re: UP 2002/2001 not showing up

Unread postby frederick » Wed Apr 25, 2018 9:19 pm

where does the pcr files go? I got the base down...but missing decals...i run ts 2018
frederick
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 25, 2018 4:52 pm


Return to Problems and Peculiarities

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests