Caltrain F40PH repaint not working

Post your problems and installation issues here!

Caltrain F40PH repaint not working

Unread postby masterleep » Mon May 22, 2017 10:59 pm

Hello, I have bought TS2017 from Steam along with the Caltrain MP36 and the required New Jersey content from DTG. I am interested in getting the additional Caltrain F40 model to work, but I understand it is only available via a repaint that has to be installed by hand.

I have carefully followed the instructions for the repaint (at http://railworksamerica.com/index.php/d ... e-repaints ), but nothing related to the F40 appears in the TS2017 interface as far as I can see. Any advice for troubleshooting this issue would be greatly appreciated.
masterleep
 
Posts: 2
Joined: Sun May 21, 2017 11:43 pm

Re: Caltrain F40PH repaint not working

Unread postby JohnS » Tue May 23, 2017 7:10 am

If you haven't built a consist using the repaint it won't show in the TS2017 menu. You would need to go into the editor and create a consist.
John Stephens
Locomotive Engineer
Marquette Rail
Genesee & Wyoming Inc.
User avatar
JohnS
 
Posts: 744
Joined: Sun Dec 29, 2013 6:48 am
Location: Ludington MI

Re: Caltrain F40PH repaint not working

Unread postby masterleep » Tue May 23, 2017 11:24 am

Great, thanks for the advice. I definitely have not built a consist as I am pretty new at this. I will look into that, but if you have any good resources that would explain the process, that would be very helpful.
masterleep
 
Posts: 2
Joined: Sun May 21, 2017 11:43 pm

Re: Caltrain F40PH repaint not working

Unread postby JohnS » Wed May 31, 2017 10:26 am

I've learned some things by watch youtube videos.
John Stephens
Locomotive Engineer
Marquette Rail
Genesee & Wyoming Inc.
User avatar
JohnS
 
Posts: 744
Joined: Sun Dec 29, 2013 6:48 am
Location: Ludington MI


Return to Problems and Peculiarities

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests