Track has dissapeared

Post your problems and installation issues here!

Track has dissapeared

Unread postby ErikGorbiHamilton » Wed Jan 11, 2017 8:17 pm

So i loaded up my ACRR Revamp and noticed all the track is missing. All the lofts used in the revamp are still there but the track is just not there, like it has been deleted. Anyway to get around this?
User avatar
ErikGorbiHamilton
 
Posts: 1191
Joined: Fri Aug 23, 2013 3:41 pm
Location: Algona Washington, Along the old PSE ROW.

Re: Track has dissapeared

Unread postby buzz456 » Wed Jan 11, 2017 8:19 pm

Run RWTools. Report results.
Buzz
39 and holding.
"Some people find fault like there's a reward for it."- Zig Ziglar
"If you can dream it you can do it."- Walt Disney
Image
User avatar
buzz456
Site Admin
 
Posts: 12365
Joined: Sun Mar 21, 2010 9:30 am
Location: Sycamore, Il

Re: Track has dissapeared

Unread postby ErikGorbiHamilton » Wed Jan 11, 2017 8:52 pm

buzz456 wrote:Run RWTools. Report results.



Code: Select all
 Error line =  2
Strpath = D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Content\Routes\3faef8a1-f4fa-4c40-b03e-1d461c670380\Networks\Tracks.bin
Strfull =


That is the error im getting when i check the route. I think it has to do with the tracks bin being screwed up.
User avatar
ErikGorbiHamilton
 
Posts: 1191
Joined: Fri Aug 23, 2013 3:41 pm
Location: Algona Washington, Along the old PSE ROW.

Re: Track has dissapeared

Unread postby buzz456 » Wed Jan 11, 2017 9:29 pm

I suggest running LAtimers routine and see if that fixes your problem. It's in a tutorial about third party routes not running,
Buzz
39 and holding.
"Some people find fault like there's a reward for it."- Zig Ziglar
"If you can dream it you can do it."- Walt Disney
Image
User avatar
buzz456
Site Admin
 
Posts: 12365
Joined: Sun Mar 21, 2010 9:30 am
Location: Sycamore, Il


Return to Problems and Peculiarities

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests